Irmeli Siltanen : Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa : jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä

Irmeli Siltanen : Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa : jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä
Brand: Suomen diabetesliitto
3 EUR 5 EUR
Lisätietoja
Irmeli Siltanen : Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa : jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä - pehmeäkantinen tietokirja vuodelta 1983
  • Kunto: K4- (erinomainen -)
  • Sidonta: Nidottu (pehmeäkantinen)
  • Kieli: suomi
  • Painos: 2
  • Sivumäärä: 63
  • Vuosi: 1983
  • Sarja: Diabetesliiton D-oppaat
  • Muuta: pienoista tahraisuutta