Aimo Erhola : Emmentalia suomalaisittain (tekijän omiste) : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet

Aimo Erhola : Emmentalia suomalaisittain (tekijän omiste) : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet
Kategoriat: Tietokirjat, Historia
Brand: Hankkija Meijeri-Hankkija
19 EUR 25 EUR
Osta nyt
Aimo Erhola : Emmentalia suomalaisittain (tekijän omiste) : suomalaisen emmentaljuuston valmistuksen kehitysvaiheet - kovakantinen tietokirja vuodelta 1982
  • Kunto: K4- (erinomainen -)
  • Sidonta: Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
  • Kieli: suomi
  • Kansipaperin kunto: pientä kulumaa
  • Painos: 1
  • Sivumäärä: 134
  • Vuosi: 1982
  • Muuta: tekijän signeeraama omiste, selkämyksessä hieman vinoutta