Marjatan kirjat ja mietteet

  • 27 May, 2022

Marjatan kirjat on blogi.

Netti on pullollaan erilaisia kirja-arvosteluja, jotka helpottavat huomattavasti uuden kirjan valintaa ja hyvän kirjan löytämistä. Marjatan kirjat ja mietteet -blogi on yksi varteenotettava kirjablogi lukemisesta pitäville. Sen ajatelmana lukee osuvasti “‘Kirjoissa on kaikkien menneitten aikojen sielu’ - Thomas Carlyle”. Blogin kirjoittaja Marjatta Mentula kertoo kirjoittavansa blogiinsa lukemiensa kirjojen tai muiden tekstien innoittamana, etenkin silloin kun ihastuu, harmistuu tai haluaa ottaa keskustelun avulla selvää jostain asiasta.

Millainen on Marjatan kirjat ja mietteet -blogi?

Blogi tarjoaa lukemista jo vuodesta 2013 lähtien eli sille on ehtinyt kertyä jo sadoittain tekstejä. Sen aiheista käytetyimpiin kuuluvat aiheet -listan mukaan muun muassa aforismit, Amerikan mustien kirjallisuus, autofiktio, Benalmádena, feminismi, haasteet, hämmästelyä, ihmisoikeudet ja kirjastot. Blogitekstejä on kuitenkin tarjolla lukuisista muistakin aiheista erittäin monipuolisesti. Useat aiheet pyörivät kirjojen ja tekstien ympärillä.

Blogi tarjoaa arvosteluja ja suositteluja kirjoista, mutta teksteissä kerrotaan myös paljon kirjoittajan omia ajatuksia lifestyle -blogille tyypilliseen tapaan. Aiheet voivat myös sisältää monille lukijoille vieraita termejä, jotka voi kuitenkin selvittää esimerkiksi ajatuskirjat -oppaista tai netin avulla. Niitä ei kuitenkaan ole paljon ja jopa kirjallisuudesta vähän tietävät voivat seurata blogia helposti sekä saada sen kautta uusia ajatuksia.

Lämmin ja ajatuksia herättävä blogi

Blogi on lämmin ja varmasti monia vakavampiakin ajatuksia herättävä, joten se sopii monenlaisille lukijoille. Sinun ei myöskään tarvitse lukea pelkästään kirjoista, sillä se tarjoaa muutakin. Tarjolla on muun muassa matkakertomuksia ja tekstejä vaihtelevista aiheista, kuten kesästä aina hyvinkin vakaviin aiheisiin, kuten kuolema. Lähes jokainen lukija voikin löytää tästä blogista kiinnostavia tekstejä.